Ajankohtaista

kesäkuu 7, 2018

Kisapuiston Stadion etenee

Kisapuiston stadionhanke on edennyt tarkennettuun toteutussuunnitelmaan. Suunnittelua on viety eteenpäin hyvässä yhteistyössä kaupungin virkamiesten ja museon edustajien kanssa. Suunnitelmissa on pidetty huolta, että ratkaisu soveltuu ainutlaatuiseen kartanomiljööseen.

Hankkeen tavoitteena on toteuttaa Lahden Kisapuiston alueelle n. 5500 katsojaa palveleva stadion oheistiloineen. Toteutuessaan Kisapuiston Stadion on FC Lahden europelistandardit (kat 3) täyttävä kotikenttä ja näkyvä osa Ranta-Kartanon kehittyvää kaupunkialuetta.

Eri käyttäjäryhmiä palveleva keskus

Kisapuiston Stadion ja sen lähialue palvelee monenlaisen liikunnan ja kulttuurin sekä eri urheilulajien edustajia, mikä otetaan ja on jo otettu huomioon puitteiden suunnittelussa. Esimerkiksi eri käyttäjäryhmien yhteisen työpajan tuloksena rakentui Kisapuiston Stadionin bränditarina ja ilme. Kisapuiston Stadionin logo ilmentää eri käyttäjäryhmiä, yhdessä tekemistä sekä kuvaa Kisapuistoa liikunnan keskuksena.

Lue koko tiedote täältä.

Kuva: Arkkitehtipalvelu Oy  


toukokuu 25, 2018

Tietosuojaseloste

Perjantaina 25.5.2018 astui voimaan EU:n tietosuoja-asetus.

Ei huolta, Idonea markkinointi & viestintä pitää hyvää huolta asiakastiedoistaan. Lue tietosuojaselosteemme täältä.

Aurinkoista kesää – ole yhteyksissä, jos asia mietityttää sinua!


toukokuu 24, 2018

Uusi levy joukkorahoituksella

Kikka Laitinen Co. -yhtyeen levy julkaistiin perjantaina 25.5.2018. 

Pitkän linjan musiikintekijä ei anna periksi markkinahumulle eikä kyykytykselle. Somen kautta tuhansia uusia faneja saanut Laitinen kertoo uudesta levystään:

”On suuri ilo, että nyt, lähes kuusikymppisenä, uskaltaa – ja voi – sanoa ilman pelkoa sen mitä aidosti ajattelee, kertoa siitä mitä näkee ja kuulee ja vieläpä pystyy tekemään näistä ajatuksistaan vuorovaikutuksellista musiikkia, jonka kuulijat kokevat omakseen. Haluan kulkea vastavirtaan nykyisen nopeasti käytettävän suurella koneistolla markkinoidun robomusiikin aikana ja tehdä laadukasta ja nyanssirikasta omaehtoista musiikkia, joka kestää aikaa”, kertoo musiikkinsa jo vuodesta 1987 itse tehnyt lauluntekijä Kikka Laitinen. 

Kikka Laitinen Co. -yhtyeen levy syntyi osittain joukkorahoituksella. Lue lisää ja ennen kaikkea – Osta levy 🙂

Lue koko tiedote tästä.