Ajankohtaista

heinäkuu 5, 2017

Teerenpelissä tapahtuu

Teerenpeli Yhtiöiden Anssi ja Marianne Pyysing ovat myyneet Teerenpeli Tampereen ja Jyväskylän ravintolayksiköiden franchising-oikeudet Markku Virtaselle. Franchising Teerenpelien vetäjänä aloittava Markku Virtanen ottaa roolia myös Teerenpeli-konseptin kehittämisessä yhdessä nykyisen johdon kanssa.

Vahva kasvu tavoitteena

Vuonna 1998 avattu Teerenpeli Tampere on tähän saakka ollut yksi yhtiön omista ravintoloista ja huhtikuussa 2017 avattuun Teerenpeli Jyväskylään on taas haettu franchising-yrittäjää alusta alkaen. Markku Virtanen aloittaa yli 30-vuotisen uran jälkeen ensimmäisen kerran yksityisyrittäjänä. Hän kertoo yrittäjähaaveen kasvaneen jo pitkään. Viimeksi Virtanen toimi pörssiin listatun Restamax Oyj:n toimitusjohtajana.

Lue koko tiedote.


kesäkuu 7, 2017

Valtteri Bottas Duathlon ja Starlight

Valtteri Bottas Duathlonin kansainvälinen hyväntekeväisyyskohde on Starlight–järjestö. Valtteri Bottas Duathlon lahjoittaa 10 000 euroa Starlightin toimintaan. Starlightin tavoitteena on tuoda iloa ja hyvää mieltä vakavasti sairaiden lasten ja heidän perheidensä elämään. Elämyksellisten tapahtumien ja tapaamisten tavoitteena on saada lasten ajatukset edes hetkeksi pois vakavasta sairaudesta ja siihen liittyvistä kivuista ja peloista. Toiminta tuo myös vaihtelua ja lämmintä yhdessäoloa sairaan lapsen perheille.

Valtteri Bottas on ollut mukana Starlight-järjestön toiminnassa jo useamman vuoden. Lue koko tiedote.

Valtteri tapasi Starlightin lapsia Moncaon GP:n aikana, kuvassa Valtteri ja Rokan. 
Kuva: Starlight Children´s Foundation


toukokuu 30, 2017

Putkiremonttimäärissä kasvua

Uponor toteutti tutkimuksen omakotitalojen putkiremonteista keväällä 2017. Tuloksia verrattiin myös viime vuonna tehtyyn vastaavaan tutkimukseen. Tulokset osoittavat, että tietoisuus putkiremontin tarpeellisuudesta yli 20 vuotta vanhoissa taloissa on lisääntynyt. Myös tehtyjen putkiremonttien määrä on kasvanut. Kysely julkaistiin Rakentaja.fi:n sivustolla ja se toteutetaan jatkossa vuosittain. Tutkimukseen vastasi 735 omakoti- tai paritalossa asuvaa henkilöä ympäri Suomea.

Tehtyjen putkiremonttien määrä nousussa

Tarkastelun kohteeksi valittiin yli 20 vuotta vanhat omakoti- tai paritalot. Nämä talot olivat kyselyssä selkeänä enemmistönä (93 %). Tulokset ja vertailut koskevat yli 20-vuotiaita omakoti- ja paritaloja.

Alkuperäinen putkisto on vielä 36 %:ssa omakotitaloja ja vastaajista 63 % aikoo teettää putkiremontin lähitulevaisuudessa. Yli 20 vuotta vanhoja taloja on Rakennustutkimus RTS Oy:n mukaan noin 700 000 kpl, joten remontteja on vielä paljon myös edessäpäin. Huomionarvoista on, että lähes 45 % vastaajista oli uusinut putkiston täydellisesti. Määrä on yli 10 prosenttiyksikköä suurempi kuin viime vuonna. 

Lue koko tiedote tästä linkistä.