toukokuu 3, 2016

Dinner in the Sky Suomeen!

Kesä ja kärpäset. Ja tietysti Dinner in the Sky! Elokuussa Helsingin Rautatientorilla voi kokea huumaa, upeita maisemia ja gourmet-tason ruokaa, kun Dinner in the Sky saapuu jälleen Suomeen. Tänä vuonna taivasravintola nostaa vieraitaan 50 metriin 2.-7. elokuuta ja keittiömestareina ovat Suomen ensimmäinen Top Chef Akseli Herlevi sekä Michelin-tähtiravintola ASKin Filip Langhoff. Makuelämykset ovat taattuja!

Varaa paikkasi heti – osa paikoista on jo loppuunmyyty. Nostoon mahtuu vain 22 vierasta kerrallaan, joten kiirettä pitää, jotta lipun saa haluamalleen ajalle.

Dinner in the Sky täyttää tänä vuonna pyöreät 10 vuotta. Hulppeat juhlallisuudet pidetään Dinner in the Skyn kotimaassa Belgiassa touko-kesäkuun vaihteessa. Lue täältä lisää.

Käy tutustumassa uusittuihin sivuihin täällä: dinnerinthesky.fi 
Uusin tiedote löytyy tämän linkin takaa.