Idonea on italiaa ja tarkoittaa sopivaa. Tarjolla on sopivia palveluita markkinointiin ja viestintään. Idonean Petra toimii lisäresurssina markkinoinnissa ja viestinnässä tai hoitaa tehtävät puolestasi – yhteistyössä kanssasi tietenkin. Suunnitelmien, sisältöjen ja tekstien toteutukset & erilaiset copywriter- ja tiedotukselliset työt ovat Idonean Petran ydinosaamista. Markkinoinnin, tiedotuksen ja palvelumuotoilun koulutukset takaavat vahvan pohjan työlle. Loistavat yhteistyökumppanit osaavat graafisen suunnittelun, nettisivujen teon, valokuvauksen, sisustussuunnittelun, sähköiset viestintävälineet ja paljon muuta. Toimipaikkana on Lahti ja koko Suomi, sillä sähköinen ympäristö mahdollistaa työskentelyn missä tahansa.

E-pressi.com buustaa tiedotteet sekä Suomeen että maailmalle tehokkaasti ja tuloksellisesti.  Idonean Petra on ProCom Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsen ja sitoutunut toimimaan yhdistyksen sääntöjen ja eettisten ohjeiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Rakennetaan yhdessä sopiva ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Tehtyjä töitä ja asiakkaita tällä hetkellä mm. Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi, Spiralia Oy, Lahti Design WeekKoru100Teerenpeli Yhtiöt, Karves yhtiötUponor Suomi OyDinner in the Sky, Gurmee Teatteri ja Spatium Toimitilat Oy.