Dinner in the Sky Helsinki 2015

Tänä kesänä Dinner in the Sky tarjoilee loistokkaita kokemuksia ja herkullisia makuelämyksiä kahdessa tapahtumassa Helsingissä 12.-19. heinäkuuta ja 4.-16. elokuuta. Ensimmäisen kerran Suomessa taivaalle nousee Italian Toscanan makuja tarjoava, Michelin-tähdellä palkitun ravintolan keittiömestari ja omistaja Silvia Baracchi. Suomalaista huippuosaamista elokuussa edustavat mm. Matti Jämsen ja ensimmäisenä suomalaisena naisena taivaalle nouseva Kira Weckman.

Heinäkuun tapahtuma liittyy upeaan kansainväliseen Gymnaestrada-voimistelutapahtumaan – tarjoiluista ja ruoasta vastaa tällöin Dinner in the Skyn oma kokkitiimi. Heinäkuun Dinner in the Sky järjestetään Olympiastadionin edustalla. Elokuussa Rautatientorilla taivaalle nousevat Suomen ja Italian tähdet. Elokuun ohjelmisto täydentyy vielä huippuosaajilla sekä livemusiikilla.

Keittiömestarit elokuussa Dinner in the Skyssa

Viime vuonna Dinner in the Sky vieraili Helsingin lisäksi Tampereella. Heinä- ja elokuun tapahtumat olivat loppuunmyytyjä. Nyt tarjolla on nautinnollisia samppanjanostoja, raikkaita lounaita sekä herkullisia illallisia.

Liput nyt myynnissä:  www.dinnerinthesky.fi 
Video tapahtumasta: Klikkaa YouTubeen tästä linkistä 

Lisätietoja:
Risto Meigas, Skyworld Service OÜ, +3725017981, risto@dinnerinthesky.ee  (suomi,englanti)
Juha Rönkkö, Stopteltat Oy, puh. 0500495368, juha.ronkko@stopteltat.fi
Tiedotus, PR: Petra Ruonakoski, 0405040031, petra.ruonakoski@idonea.fi