Hyvin järjestetty kisa!

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi järjestetään tänä vuonna 19.8.2018 Liikuntakeskus Pajulahdessa.

Viime vuoden naisten sarjan voittaja Elisa Sihvola on jo ilmoittautunut tämän vuoden kisaan. Oranssin paidan haltijana Elisa pääsee kisaamaan veloituksetta.

-Päällimmäisenä mieleeni jäi viime vuoden kisasta hyvä tunnelma kisapaikalla ja hyvin järjestetty kisa. Kilpailijan näkökulmasta oli hienoa, kun paikalla oli varsin paljon kannustajia ja katsojia, Elisa summaa yhteen viime vuoden kisaa.

Elisa uskoo, että Valtteri Bottas Duathlon sopii monenlaisille harrastajille.

– Pyöräilyreitti oli sopiva sekä kokeneemmille maastopyöräilijöille, että myös ei niin kokeneille pyöräilijöille. Sen puolesta kisa sopii mielestäni hyvin esimerkiksi juoksua harrastaville, joilla ei välttämättä ole niin paljon kokemusta pyöräilystä, mutta jotka haluavat kokeilla duahtlonia, kuvailee Elisa rataa.

Elisa kertoo harrastavansa monipuolisesti liikuntaa. Kesäisin juoksu ja maastopyöräily, sekä talvisin hiihto ovat hänen lajejaan.

– Kisaan kesäisin juoksukisoissa (mm. 10 km, puolimaratoneja ja välillä myös lyhyempiä matkoja). Lisäksi käyn kesäisin ajamassa muutamia maastopyörämaratoneja. Tulevan kesän viikonlopuista varsin monelle on suunnitteilla jokin kisa. Kisojen kiertäminen on kivaa, ja lisäksi niistä saa motivaatiota lenkillä käymiseen. Odotan tältä vuodelta jälleen kivaa kisapäivää. Ja toivottavasti mahdollisimman moni on mukana kisaamassa tänäkin vuonna, Elisa Sihvola toivottaa kaikki tervetulleiksi.

Lue lisää: Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi