Puheiden ja tekojen lumovoimaa

Parin viikon sisään minulla on ollut ilo kuulla useita loistavia puhujia. Puhujia, jotka ottavat yleisönsä, ovat valmistautuneet, miettineet sisältöä ja sanomaa. Hatunnostot Pauli Aalto-Setälälle, Marco Steinbergille,  Suomi100Forumin kaikille puhuille, mutta pisimmän korren veti Linda Liukas

Linda teki suuren vaikutuksen luontevalla ja iloisella esiintymisellään, mutta ennen kaikkea sillä, että hän on rohkeasti kulkenut omia polkujaan ihan alusta alkaen. Ja välillä on menty kuulemma metsäänkin.

Rails for girlsin idea koodauksen opettamisesta tytöille lähti lentoon ja nyt se elää omaa elämäänsä ympäri maapalloa. “Kun uskalsin päästää siitä irti, se kannatti”, Linda sanoi maanantaina 2.3. järjestetyssä tapahtumassa.  Kun Linda mietti, mitä halusi tehdä sen jälkeen, hän päätti alkaa lastenkirjailijaksi. Haasteena oli vain mm. se, että Linda ei osannut piirtää. Harjoittelu tekee mestarin ja haasteet on tarkoitettu voitettaviksi. Osoitteessa www.helloruby.com voi seurata kirjaprojektin etenemistä.

Tähän maailmaan tarvitaan lisää rohkeutta. Ja lisää Lindoja!