Taivaspaikkoja tarjolla

Dinner in the Sky avaa ovensa 12.-18.7.2015 Helsingissä, Olympiastadionin edustalla. Elokuussa 4.-16.8. tapahtuma siirtyy jo tutulle paikalleen Rautatientorille.

Vuosien varrella olen ollut monissa nostoissa mukana ja aina se on yhtä jännittävää ja kutkuttavaa. Pöytä ja sitä nostava nosturi ovat turvallisuudessaan huippuluokkaa ja ne tarkistetaan joka vuosi ennen kiertuetta sekä ennen jokaista nostoa. Lisäksi erityiset painorajoitukset, turva-alueet, tuulirajoitukset, online salamaseuranta sekä moni muu asia taustalla tehdään siten, että turvallisuus on pääasia. Sen jälkeen panostetaan viihtyisyyteen, nautittavuuteen ja elämyksellisyyteen. Huippukeittiömestareiden herkulliset ateriat, samppanja, hyvä seura ja pirskahteleva tunnelma ovat jotain, joita odottaa joka vuosi. Maanantaina 13.7. kun ensimmäinen press- ja bloggaajanosto ovat alkamassa, alkaa minulla myös kesä!

Nähdään taivaalla 50 metrissä. Varaa lippusi heti koska edellisinä vuosina ne ovat loppuneet kesken: www.dinnerinthesky.fi

Aurinkoista kesää – Petra

ps. Kuten näkyy, tiedottajalla on hymy herkässä, kun muuan Mikko von Hertzen sattui tulemaan paikalle.