Lahden Mainostorstai innostaa ja inspiroi

Torstaina 6.11.2014 Lahden Sibeliustalo isännöi yhdeksättä Lahden Mainostorstaita.

Päivän teemoina ovat inspiraatio, innostus ja tulokset. Keynote speakerina ja päivän innostajana on Aller Media Oy:n toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä. Lisäksi puhujina ovat toimitusjohtaja Minna Valtari Someco Oy, viestintäjohtaja Saara Malila Turun kaupunki, Anna Salo Oy Dagmar Ab sekä Jarmo Heinonen Laurea ammattikorkeakoulu. Päivän juontajana on Radio Voiman päätoimittaja Matti Eve.

Tapahtuma on osa Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL:n järjestämää Markkinointiviestinnän viikkoa. Maksuton seminaari on tarkoitettu erityisesti yritysten johdolle ja mainonnan sekä markkinoinnin parissa työskenteleville sekä alan opiskelijoille. Ilmoittautuminen on käynnissä ja se päättyy 31.10.2014.

Keskustelulle on varattu aikaa ja apuvälineenä tapahtumassa on Prospectum Oy:n Viestiseinä. Käytössä on Twitter #maitors2014 –hashtagilla tai @Maitors2014 –osoitteella. 

Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Seminaarin järjestävät Mediatalo ESA, Mainostoimisto Ilme, Mainostoimisto MBE ja Multiprint. Tapahtuman yhteistyökumppaneina toimivat Sibeliustalo, Lahden ammattikorkeakoulun Muotoilu- ja taideinstituutti, Kansiopalvelu, MTL ja MARK.

Lisätietoja:
Lahden Mainostorstai
| www.lahdenmainostorstai.fi

Petra Ruonakoski, 040 504 0031, petra.ruonakoski@idonea.fi