Talvirieha Mastolassa

Valtteri Bottas Duathlon Talvirieha villitsee Mastolassa, Radiomäellä. 

Lauantaina 10.2.2018 klo 10-14 Radio- ja tv-museo Mastolassa ja sen piha-alueella järjestetään Valtteri Bottas Duathlon TALVIRIEHA. Paikalla on itse Valtteri Bottas sekä Supermarsu-elokuvasta tuttu Supermarsu. Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. Alle 18-vuotiaat pääsevät sisälle museoon maksutta, aikuisilta sisäänpääsy tapahtumapäivänä 5 euroa/henkilö. Mastola avaa ovensa jo kello 9.

Talvisia puuhapisteitä

Ulkona on lukuisia talvisia puuhapisteitä, joissa voi kokeilla mm. lumikenkäilyä, polkuautoja, potkukelkkoja, alppicurlingia ja paljon muuta. Sisällä museossa voi lämmitellä varpaitaan ja aivonystyröitään Supermarsun supervoimajahdissa. Perheen pienimmät etsivät aarretta vanhempien opastuksella seuraamalla kuvavihjeitä. Hieman isommat voivat kulkea omien älypuhelimiensa kanssa ympäristöön lisätyn todellisuuden avulla aarteen perässä läpi koko näyttelyn.

Paikalla Supermarsu-elokuvan Supermarsu ja Valtteri Bottas

Päivän aikana Supermarsu liikkuu alueella useaan otteeseen. Valtteri Bottas on paikalla lauantaina klo 11-12. Kello 10-12 välissä järjestetään arvonta, jossa kolme onnekasta voittaa henkilökohtaisen fanitapaamisen Valtteri Bottaksen kanssa heti arvonnan jälkeen.

Tutustu Valtteri Bottas Duathlon Talviriehaan.