Dinnervision 15.11.2018

DINNERVISION on Lontoon West Endin Eurobeat-suosikkinäytelmään perustuva elämyksellinen ruoan ja musiikin täyttämä show. Hauska ja jännittävä musikaali tuo yleisön eteen kaikki ne asiat, joiden ansiosta Eurovision laulukilpailuja sekä rakastetaan että vihataan. Illan kuluessa suosiosta kamppailevat parhaista parhaat artistit yhdeksästä eri maasta. Yleisö äänestää voittajan illan päätteeksi ja show on joka kerran yllätys myös esiintyjille. Esityskielenä on englanti, myös näyttelijät tulevat Englannista. Ensi-ilta 15.11.2018 Kaisaniemenpuistossa. Esityksen tuottaa Suomeen Gurmeeteatteri ja AceProduction.

Dinnervisionin on käsikirjoittanut Craig Christie, joka on kirjoittanut yli 40 näytelmää. Suurimman menestyksen on saavuttanut musikaali Eurobeat, joka esitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2004.

– Olen todella innoissani, että Dinnervision saa ensi-iltansa Helsingissä että Tallinnassa. Minulla on upeita muistoja Helsingistä, erityisesti viime syksyltä, kun musikaalini Connected esitettiin Svenska Teaternissa. Se sai hyvät arviot ja loistavaa palautetta yleisöltä. Odotan innolla saadessani tuoda uuden, erilaisen shown Suomeen täysin uuden yleisön eteen, kertoo Craig Christie Lontoosta.

Lue koko tiedote.
Siirry Gurmeeteatterin sivuille ja varaa liput!

Kuva: Johannes Wilenius, Gurmeeteatterin Murhaava Illallinen -tapahtumasta.