Duudsonien HP haastattelussa

Seinäjoen Asuntomessuille 8.7.-7.8. rakentuu 34 omakotitaloa. Hartman Koti Ankkuri on paritalo ja sitä rakennuttavat Juha Haapamäki ja Duudsoneista tuttu HP Parviainen. Uponor toimitti kohteeseen kaikki vesi-, viemäri-, salaoja-, sadevesi- ja lämmitysputkistot sekä ilmanvaihdon. Erityistä on, että paritaloon asennettiin Uponorin uusi etäohjattava lattialämmityksen ja -viilennyksen säätöjärjestelmä Uponor Smatrix Wave Plus. 

Tulossa tyylikäs käyttökoti

HP:n puheissa toistuvat usein sanat järkevä, käytännöllinen ja itselle sopiva.

– Tarkoituksena oli saada järkevä ja tyylikäs käyttökoti, joka on suunniteltu omiin tarpeisiin. Talosta tulee oman näköinen ja – tyylinen. Rakennusprojekti on aina iso ja hankkeessa lähtee helposti mopo käsistä. Budjetissa pysyminen vaatii kylmähermoisuutta, koska kaikkea pientä ja isompaa kivaa on tarjolla niin paljon, kuvailee HP.

Uponorin energiatehokkaat ratkaisut saivat kiitosta rakennuttajilta.

– Taloon tulee energiaystävälliset ratkaisut. On järkevää, että saadaan vähennettyä hukkalämpöä ja tehostettua energiankulutusta. Uudenlainen systeemi kuulostaa hienolta, kommentoi HP Parviainen.

LVI-urakoitsijana kohteessa on toiminut Uponor KOTI –jälleenmyyjä LVI-Katila Oy.

Asuntomessujen sulkeuduttua

Kun asuntomessujen ovet sulkeutuvat elokuun 7. päivä, Ankkuri-kotikin aloittaa normaalin arkensa. Kysymykseen mitä aiot tehdä ensimmäisenä, kun asuntomessut ovat ohitse, HP:lta tulee vastaus kuin apteekin hyllyltä:

– Pakkohan se on ensimmäisenä saunaan mennä, naurahtaa selkeästi tyytyväinen rakennuttaja.

 Lue Uponorin koko tiedote täältä.

Kuva: Hartman Koti