Haussa hyvä kumppani

Haussa hyvä kumppani

On keskiviikko, 4. maaliskuuta. Kello lähentelee puolta kolmea. Tämän työpäivän saldona on yksi uutiskirje, yksi blogiteksti, kahden nettisivun sisällöntuotanto ja somesuunnittelu ja -päivitykset, kaksi puhelua sekä 16 sähköpostia. Kaksi referenssijuttua odottaa pöydällä ok-kuittausta, sitten alkaa olla tämä päivä tehty.

Tämäkään keskiviikko ei olisi sujunut näin hyvin, ellei hyvät yhteistyökumppanit olisi tehneet omaa osuuttaan harkitusti, ammattimaisesti ja ajallaan. Tällä kertaa haluan nostaa esiin Aku Mattilan, valokuvaajan, nettivelhon ja kaikin puolin varsin fiksun ammattilaisen.

Aku Mattila Visuals on toiminut valokuvaajana monessa projektissa ja tulokset puhuvat puolestaan. Mikä parasta, Akulla on taito nähdä asiat laajasti ja varautua “aina-niihin-pikku-juttuihin-joita-matkan-varrella-tulee-kuitenkin”. Haluaisin laittaa tähän yhden referenssikohteemme kuvia, mutta koska ok-kuittausta ei vielä ole, en tee sitä. Mutta jos sinä kaipaat hyvää kumppania video- tai valokuvaukseen ota Akuun yhteyttä!

Tai jos kaipaat kokonaisnäkemystä viestinnästä ja markkinoinnista tai tekstintuottajaa, ota minuun yhteyttä! Hyviä tyyppejä on täällä Dooroomissa muuten paljon muitakin!

Ja kuvakrediitit menevät tietysti Akulle.

 

 

Idonea viestintä lähti