Kierros tietoutta Teerenpelin tislaamossa?

Pellolta pulloon – Teerenpelin tislaamon esittelykierrokset nyt varattavissa

Tervetuloa tutustumaan Teerenpelin tislaamoon ja kuulemaan viskin syntytarina Pellolta pulloon. Tislaamon showroomissa voi kokea oikean käsityöläistislaamotunnelman aitojen kuparipannujen ja tammitynnyreiden katveessa. Pellolta pulloon -esittelykierrokset ja tasting ovat nyt varattavissa.

Teerenpelin tislaamo on mukana myös Matka2019 -messuilla osastolla7s157 Messukeskus, Helsinki.

Single Malt -viskin valmistuksesta oikeassa ympäristössä

Aidon suomalaisen mallasviskin valmistukseen voi tutustua Teerenpelin tislaamolla Lahden keskustassa. Kierroksella tutustaan raaka-aineisiin, mallasviskin valmistusprosessiin sekä valmistuslaitteistoon ja kypsytysvarastoon. Kierroksen lopuksi maistellaan raakatisleen matka kolmeksi eri-ikäiseksi Teerenpeli Single Malt -viskiksi. Kierroksen vetäjinä toimivat Teerenpelin omat viski-ambassadorit.

Teerenpelin tislaamo käyttää tuotannossaan vain parhaita lähialueen raaka-aineita, ohraa ja jääkauden aikaisen Salpausselän suodattamaa pohjavettä. Viskit tislataan aidoilla, käsintehdyillä skotlantilaisilla kuparipannuilla. Teerenpelin tislaamon tuotteet valmistetaan käyttämällä oman puupellettivoimalan uusiutuvaa energiaa. Tuotteisiin ei lisätä mitään keinotekoisia lisäaineita.

Lisätiedot:

Ravintola Taivaanranta, Rautatienkatu 13, LAHTI,  www.taivaanranta.com
Esittelykierroksen kesto noin 60 minuuttia.
Hinnat: 25€/hlö alle 10 henkilön ryhmiltä, yli 10 henkilön ryhmät 20 €/hlö. Sisältää ohjatun tislaamokierroksen ja tasting-tuotteet (minimiveloitus 100€/4hlöä).
Aukioloajat: Ma-Ti klo 11-23, Ke-Pe klo 11-24, La klo 12-24, Su suljettu

Ravintola Taivaanrannassa on mahdollisuus ruokailuun tislaamokierroksen yhteydessä. Ravintolasta löytyy myös erikokoisia kabinettitiloja ryhmille.

Kierrostiedustelut ja -varaukset:  Taivaanranta.lahti@teerenpeli.com, puh. 0424 925 230

***

Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy on osa innovatiivista ravintola-, panimo- ja tislaamoalan perheyritystä, Teerenpeli Yhtiöt Oy:tä, joka täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Teerenpeli Panimo & Tislaamon tuotteet valmistetaan uusiutuvalla energialla. teerenpeli.com

Kuva: Teerenpeli Yhtiöt