Lehtimäki Matkat: Europan erikoisristeilyt ensi kesänä

Lehtimäki Matkat: Europan erikoisristeilyt ensi kesänä

Tulevana kesänä risteilylaiva Silja Europa tekee yhteensä seitsemän erikoisristeilyä: neljä Visbyhyn, kaksi Riikaan ja yhden risteilyn uuteen kohteeseen Maarianhaminaan. Kaikki erikoisristeilyt toteutetaan päivä kohteessa -periaatteella siten, että matkustajat viettävät laivalla kaksi yötä ja perillä kohteessa yhden kokonaisen päivän. Lähdöt Helsingistä. 

Tallink Siljalla puhkutaan intoa ja miksipä ei, kun luvassa on unelmien kesä Europan hellässä huomassa Itämeren aalloilla. Tallink Silja Oy:n Head of Product Management Jani Mäkelästä näkee, että kesän uusia matkoja odotetaan suurella innolla.

– Tulevan kesän kohdevalikoimaa laajennettiin, koska viime kesän erikoisristeilyt Visbyhyn ja Riikaan olivat erittäin onnistuneita ja suosittuja. Olemme iloisia, että saamme ensi kesänä uuden kohteen erikoisristeilyjen valikoimaamme, kun Europa tekee myös Päivä Maarianhaminassa -risteilyn Helsingistä. On hienoa, että Europalla tehdään ensimmäistä kertaa tällainen risteily kotimaan kohteeseen, vahvistaa Tallink Siljan Jani Mäkelä.

Käy lukemassa lisää ja varaa oma unelmien matkasi!

Yhteistyössä: Lehtimäki Matkat.

Kuva: Tallink Silja, Sami Pitkänen