Lehtimäki Matkat ja sisällön rikastus

Lehtimäki Matkat #parastamatkaa

Lehtimäki Group on matkailualan yritysryhmä, joka on kokonaan suomalaisessa omistuksessa. Siihen kuuluu täyden palvelun matkatoimisto Lehtimäki Matkat, tilausajoja laadukkaalla ja monipuolisella kalustolla tarjoava Lehtimäki Tilausajot sekä paikallisliikennettä Päijät-Hämeessä harjoittava Lehtimäki Liikenne.

On ollut ilo ja kunnia hypätä mukaan tekemään viestintää ja tuottamaan sisältöjä Lehtimäki Groupille. Erityisen houkuttelevaa oli päästä mukaan Lehtimäki Matkojen sisältöihin, sillä matkat, varsinkin lomamatkat, on täynnä latausta ja kuplivaa riemua ja asiakas odottaa aina elämystä!

Minne suuntaat lomallasi?

Kesän kohokohtia on monia. Jos suosit lähimatkailua kannattaa hypätä Lehtimäen kyytiin ja suunnata Heinolan kesäteatterille Pokka Pitää -esitykseen heinäkuussa tai varata Neste Ralli -päivämatka Lahdesta tai Tampereelta erikoiskokeille. Jos taas mielesi tekee kauemmas ja formulat kiinnostavat – F1-huumaan pääsee Lehtimäki Matkojen kyydissä. Puhumattakaan risteilyistä Tallinnaan tai Tukholmaan, kesäiseen Tarttoon tai Riikaan tai.. tai.. tai.. Onko loma jo varattuna?

www.lehtimakimatkat.fi

Kuva: Pixabay, Tartto