Valtteri Bottas Duathlon 19.8.

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi järjestetään sunnuntaina 19.8.2018 Lahdessa Liikuntakeskus Pajulahdessa. Lahden Nastolasta kotoisin olevan Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottaksen aloitteesta syntynyt tapahtuma järjestetään hänen kotimaastoissaan nyt toista kertaa. Valtteri Bottas Duathlonin ilmoittautuminen on avoinna 15.8.2018 saakka. Jälki-ilmoittautuminen tapahtumapäivän aamuna on vielä mahdollista.

Vapaa pääsy, paljon ohjelmaa koko perheelle
Tapahtumapäivään voi osallistua koko perheen kanssa seuraamalla kilpailua, osallistumalla erilaisiin aktiviteetteihin yhteistyökumppaneiden tapahtumatorilla tai ottamalla osaa kisaan. Päivän aikana esiintyvät lasten suosikit Mimi & Kuku sekä Supermarsu-elokuvasta tuttu Supermarsu käy tervehtimässä lapsia kumppanitorilla. Lisäksi Ilpo Kaikkonen esiintyy VBD-lavalla klo 11 ja 13.30. Tapahtuma-alueelle rakennetaan temppuratoja ja puuhapisteitä ja luvassa on ongintaa, onnenpyörää ja paljon muuta.  Koko ohjelma: www.valtteribottasduathlon.com/ohjelma

Tapahtuman yritysyhteistyökumppanit: Tunturi, Mercedes-Benz, Westpro, Printscorpio, Halti, Kanresta, Ilta-Sanomat, Ovella Systems, Lehtimäki Tilausajot, Sponsor Insight, Loiste, Dinox, Kemppi ja IWC.

Tapahtuman mahdollistavat: Pajulahti Olympic Training Center, Nastolan aluejohtokunta, Lahden kaupunki ja Lahti Region.

Valtteri Bottas Duathlon powered by Tunturi:  www.valtteribottasduathlon.com

Seuraa: www.facebook.com/valtteribottasduathlon| www.instagram.com/valtteribottasduathlon| www.twitter.com/vbduathlon