Valtteri Bottas Duathlon 18.8.2019

Mini-VBD, joukkue- ja perheduathlon…

Valtteri Bottas Duathlonissa uutena lajina tänä vuonna on paljon toivottu joukkueduathlon, minkä Mika Häkkinen tiimeineen testasi viime vuonna. Myös alle 7-vuotiaille lapsille järjestettävä Mini-VBD on toivottu uutuus. Se kisataan sunnuntaina klo 11:25 ja noin 200 metrin matkan juoksu päättyy maalikaarien alle ja jokainen osallistuva lapsi saa kaulaansa mitalin. Valtteri Bottas astuu lähtöviivalle kello 14.

Tapahtuma-alueelle on ilmainen sisäänpääsy ja alueella on paljon erilaisia aktiviteetteja koko perheelle. Kisaa voi tulla seuraamaan myös reitin varrelle. ISTV lähettää kisalähdön suorana sivuillaan.

Ilmainen kuljetus Lahdesta Pajulahteen

Lehtimäki Tilausajojen ilmainen kuljetus Lahdesta Pajulahteen tekee lähtemisen helpoksi. Lähdöt Marolankadun turistipysäkiltä, Lahti (torin laidalta) su 18.8. klo 10, 11 ja 12. Paluukuljetukset Pajulahti-Hallin pihalta klo 15, 16 ja 17. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!

www.valtteribottasduathlon.com | www.facebook.com/valtteribottasduathlon | www.instagram.com/valtteribottasduathlon | www.twitter.com/vbduathlon