Cheekend ja Cheek Avenue

Cheekin päätöskonsertti Valot Sammuu näkyi ja kuului viikonloppuna Lahden katukuvassa. Moni yrittäjistä oli lähtenyt mukaan humuun huumorilla ja hyvällä fiiliksellä. Ehkä hauskin esimerkki löytyi Rautatienkadun alkupäästä Mooster Denimistä. Mainoslauseet: “Tule ja koe kauppa, jossa Cheek ei ole koskaan käynyt” ja “Cheek ja Elastinen tappeli, kumpi voitti? Vastauksen saat sisältä” saivat todellakin hymyn monien huulille. Well Done! Onhan se nyt jotain jos kahden päivän aikana Lahden katuja tallailee yli 60 000 ihmistä. Ja kaupungissa sen ihmismäärän todella huomasi!

Yhdessä Team Siriuksen ja Team Fiestan kanssa otimme pätkän Rautatienkatua haltuun. Visit Lahti, Lahti City ry ja Lahden kaupungin tapahtumayksikkö pistivät hynttyyt yhteen nopealla vauhdilla ja tuloksena tuli Lahti loves Everybody -teemainen Cheekend. Rautsikasta muodostui kahden päivän ajaksi Cheek Avenue, jolle jokainen sai jättää tervehdyksensä Cheekille. Ja kuin suunnitellusti perjantai-illan sade huuhtoi kirjoitukset ja tervehdykset pois. Lauantaina oli taas tyhjä taulu kirjoitettavana. Kuvat jäi muistoksi ja niitä saa ihailla vaikkapa Facebook-sivullani.

Cheek Avenue 24.-25.8.2018 Rautatienkadulla. Tempauksessa mukana @visitlahti, @lahticityry ja @lahdenkaupunki. Toteutuksesta vastasi Team Sirius ja Team Fiesta. #cheek #valotsammuu

Etelä-Suomen Sanomatkin piipahti paikalla tekemässä juttua.